Kotihoitoon Sesderma- ja Dermalogica-tuotteiden lisäksi myös Nutraluxe lash -ripsienhoitoseerumi, jonka avulla ripset kasvavat pidemmiksi, tuuheammiksi ja taipusammiksi.

SESDERMA

Sesderma-ihonhoitosarja on espanjalaisen lääketieteen tohtori Gabriel Serranon kehittämä dermatologinen hoitokokonaisuus.

Valencian yliopistosairaalan dermatologian tohtori Gabriel Serrano kertoo tuotteistaan seuraavaa: "Haluamme vaikuttaa ihoon solutasolla eli hoitaa ihon ikääntymisen oireita sieltä, mistä ongelma alkaa, emme pelkästään korjata näkyviä seurauksia. Tehokkaan vaikutuksen aikaansaamiseksi tehoaineiden täytyy päästä soluihin. Siksi ne pitää liittää liposomeihin. Tämä on mahdollista nanoteknologian avulla. Jotkut näistä sisältävät aineosia, jotka parantavat osittain auringon UV-säteilystä aiheutuvia soluvaurioita. Toiset lisäävät soluihin energiaa tai vaikuttavat uusimman sukupolven retinolin ansiosta voimakkaasti ryppyihin. Toisissa tuotteissa on seitsemää erityyppistä solujen kasvua stimuloivaa ainetta, jolloin ihosta tulee entistä kiinteämpi, joustavampi ja vahvempi."

Sarjasta löytyy hoitotuotteita atopiaan, tulehduksiin, liialliseen talineritykseen, kuivuuteen, valovanhenemiseen, pigmenttiläskiin, kiinteytykseen, kirkastamiseen ja erilaisiin ikääntymismuutoksiin.

 

DERMALOGICA

Amerikkalaisen Dermalogica-sarjan taustalla on intohimo ihon terveyttä kohtaan, ja tästä syystä hoitotuotteissa keskitytään erityisesti hoitotuloksiin. Tuotteet ovat mahdollisimman tehokkaita ja puhtaita, eivätkä ne sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Dermalogica-ihonhoidossa määritellään ihon tarpeet, minkä mukaan suunnitellaan hoidon kulku ja kotihoitotuotteet.