Puhdistavaan kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, höyrytys, ihon mekaaninen puhdistus, ihotyypin mukainen ampulli sekä naamio. Tässä esiteltynä erikoishoidot. Kaikki hoidot löytyvät hinnastosta.

Glam EFFECT LashLifting ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksessa saadaan uudenaikaisilla ripsille kehitetyillä tuotteilla sekä silikonimuoteilla kaartuvat ja hoidetut ripset. Käsittelyssä käytetään Lashlamination menetelmää, joka myös korjaa ja hoitaa ripsien keratiinia taivutuksen jälkeen. Samalla tehdään myös ripsien kestovärjäys.

GLAM Brows kulmien laminointi

Kulmakarvojen laminoinnissa käytetään kulmakarvoille samoja aineita kuin ripsien kestotaivutuksessa. Siinä saadaan eri suuntiin kasvavat karvat pysymään kulmalinjassa, ja samalla karvat painuvat kauniimmin ihoa vasten, jolloin ne näyttävät tuuheammilta. Samalla myös värjätään kulmakarvat.

Mediderma -kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat nopean ja tehokkaan ratkaisun erilaisiin iho-ongelmiin. Hoidot ovat turvallinen vaihtoehto niille, jotka eivät halua turvautua esteettiseen kirurgiaan tai pistoshoitoihin.

Kemialliset kuorinnat ovat tehokkaita pigmenttiläiskien vaalentamiseen, epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon tasapainottamiseen ja puhdistamiseen, ihon kimmoisuuden ja kiinteyden lisäämiseen sekä suurihuokoisen ihon ja arpien tasoittamiseen.

Hedelmähappokuorinnoista löytyy pinnallisia geelikuorintoja ja retinolihoitoja sekä syvempiä alkoholipohjaisia kuorintoja. Kuorintoja on eri ihotyypeille, ja ne valitaan aina ihon kunnon ja hoitotilanteen mukaan. Hoito voidaan tehdä joko yksittäisenä hoitona tai sarjoissa.

Mikroneulaus, kollageeni-induktiohoito

Mikroneulaus aktivoi tehokkaasti kollageenin tuotantoa ja lisää aktiiviaineiden imeytymistä, minkä johdosta se on tehokas ratkaisu ikääntyvän ihon, juonteiden ja arpien hoitoon sekä hyperpigmentointiin.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tarvittaessa kemiallisen kuorinnan, ja mikroneulauksen laitteella, jossa säädellään sekä neulausnopeutta että neulojen pituutta hoitoalueesta riippuen. Ihon tarpeiden mukaan voidaan käyttää myös CIT-ampulliyhdistelmää ja steriiliä hoitonaamiota. Hoitoon voi myös yhdistää Mediderma-fillerin revitalisaatiohoitona tehostamaan hoidon vaikutusta.

Mesoporaatiohoito

”MESOperfektion smooth & tight” on neulaton hoitomenetelmä. Se on hyvin lempeä ja kivuton, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Mesoporaatiolla avataan kanavia steriilien hoitoampullien imeyttämiseen.

Hoito antaa kasvoille nuoremman ilmeen, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa sekä antaa sille täyteläisen tunteen.

Hoitonaamio, kulmien muotoilu sekä hartiahieronta kuuluvat hoitoon. Hoito voidaan myös yhdistää puhdistavaan kasvohoitoon tai erikoiskasvohoitoon.

Kiinteyttävä radiofrekrenssihoito

Radioaaltoihin ja lämpöenergiaan perustuva hoitomenetelmä tiivistää ja siloittaa ihon pintaa, samalla aktivoi ihon toimintoja sekä parantaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoidon tulokset näkee heti, mutta lopullisen ijon kutistumisen näkee ihon uusiutumisen myötä. Erittäin tehokas hoito muunmuassa leuan ja kaulanseudun sekä silmänalusten kiinteyttämiseen.Hoidossa tuntuu miellyttävä lämpö iholla.Jo yhdestä hoidosta tuloksia, toki pidempiä vaikutuksia sarjahoidolla. Esim. kerran viikossa viiden viikon ajan.

Erikoiskasvohoito

Erikoiskasvohoito on rentouttava ja ihon kuntoa parantava kasvohoito ihon eri tarpeisiin. Hoitotuotteet valitaan ihon sen hetkisen tarpeen mukaan ja hoidossa käytetään laadukkaita erikoishoitotuotteita.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, valinnainen kuorinta, tarvittaessa mekaaninen- tai ultraäänipuhdistus, erikoishoitoampulli imeytettynä käsin tai koneellisesti, kasvo- ja hartiaseudun hieronta, erikoishoitonaamio, kulmien muotoilu sekä hoitovoide. Hoitoon voidaan myös yhdistää mesoporaatiohoito tai timanttihionta.

Erikoishoitonaamioita, muun muassa kollageeni, hyaluronihappo, kaviaari ja 24-karaatin kultakollageeni, on saatavana myös kotikäyttöön. Ne sopivat koko kasvojen alueelle, kuten silmänympärysiholle, huulten ympärille ja kaulalle.

LCN-plasmahoito

Plasma on aivan uudentyyppinen menetelmä, joka kiinteyttää ihoa ilman, että ihoon edes kosketaan. Plasma muodostuu, kun höyryolomuotoon lisätään energiaa. Se muodostaa iholle pienen höyrystymispisteen, joka kutistaa ihoa välittömästi ja jättää iholle pienen ruven 3 – 7 päiväksi. Lämpö kulkeutuu alemmas dermikseen ja aktivoi fibrolastsolujen toiminnan aktivoiden kollageenin ja elastiinin tuotannon.

Hoidon tuloksen näkee heti, ja lopullinen hoitotulos on 3 kk päästä. Tehokas hoitomuoto kiinteyttämiseen ja juonteiden häivyttämiseen kaikkialla kasvoissa ja kaulalla sekä decollteella. Tulokset pysyvät n. 2 vuotta.

LCN Soft Plasma

Tehokas Anti Ageing kasvohoito, joka on miedompi kuin plasmasalamahoito. Soft Plasman hoitolaitteen hoitopäässä tapahtuu kemiallinen reaktio, jossa syntyy mikrohöyryjä. Ne aktivoivat syvällä ihossa kollageenin tuotannon, jolloin kollagenisäikeiden määrä lisääntyy ja ihosta tulee kiinteämpi. Hoidosta ei jää jälkiä iholle ja se sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle.

Erikoiskasvohoitoja Etelä- Koresta

THESERA L-TDN CELL LIFT silkkikuituhoito

THESERA hoidossa käytetään erityisiä ihoon liukenevia silkkikuituisia lankoja, jotka kiinteyttävät kasvonpiirteitä ja täyttävät juonteita välittömästi. Hoidossa on 5 eri hoitovaihetta, joilla saadaan myös kosteutettua, parannettua ihon väriä, -aineenvaihduntaa, -ihosolujen uusiutumista ja supistettua ihohuokosia. Neljän kerran sarjahoidon tulos kestää puoli vuotta.

PEPPLUS+ peptidihoito

Hoidossa käytettävä naamio sisältää patentoidun super lifting polymerin, joka kiinteyttää tehokkaasti ja vähentää ihon veltostumista. Peptidit vahvistavat kollageenia ja muut vaikutusaineet, kirkastuvat, parantavat ihon verenkiertoa ja ihon elastisuutta, jolloin ihosta tulee kiinteä, heleä ja joustava. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, kuorinta, PEPPLUS+ naamio ja samalla hartiahieronta. Naamion voi myös yhdistää muuhun kasvohoitoon.

Timanttihionta

Monteil Paris -timanttihionta sopii herkän, reagoivan ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Se on erinomainen myös anti-age-hoidoksi. Timanttihiontalaitteessa on säädettävä hierova imu ja kolme eri vahvuista hoitopäätä, joiden avulla hoidon tehoa voidaan säätää eri ihotyypeille. Hoito puhdistaa, kirkastaa, silottaa ja elvyttää ihoa.

Rejuvanessence A.L.T. -hoito

Rejuvanessence A.L.T. -sidekudoshieronnassa rentoutetaan kasvojen lihaksia käsin tehtävällä, lihassäikeitä pehmentävällä hierontatekniikalla. Hoito vaikuttaa sekä lihaksiin että sidekudokseen. Se tehdään kuuden kerran sarjana kattaen eri lihasryhmät pään ja kaulan alueelta, jolloin ilmejuonteet pehmenevät ja aineenvaihdunta paranee. Hoito sopii erityisen hyvin myös puhetyöläisille ja laulajille.

Melatogenine-vartalohoito

Melatogenine on rentouttava vartalon nuoruushoito, jossa yhdistyvät tuotteiden silottava vaikutus, eteeriset öljyt, itämainen hierontatekniikka ja lämpö. Erinomainen hoito ennen aurinkoa, talvipakkasilla sekä säännölliseen vartalon ihonhoitoon.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta hoitaa niin kehoa kuin mieltä. Se stimuloi lymfanestekiertoa ja verenkiertoa, vahvistaa hermojärjestelmää vähentämällä stressiä ja rentouttaa. Hieronta voidaan tehdä joko yksittäisenä hoitona muun hoidon yhteydessä tai sarjahoitona.

Beauty Shape Krioplast tehohoito vatsan seudulle

Vatsan alueelle tehdään hellävarainen sokerikuorinta, hierotaan kevyesti aineenvaihduntaa vilkastava hoitovoide jonka päälle levitetään nesteitä poistava merilevänaamio. Todella tehokas hoito vatsan alueen kiinteyttämiseen. Voidaan tehdä myös kasvo- tai jalkahoidon yhteydessä.

Patentoitu Podofix- kynnen oikaisupanta

Sisäänkasvaneen varpaankynnen oikaisemiseen.